mylife OmniPod

De eerste insulinepatchpomp

Klik op de voordelen in de afbeelding om meer te weten te komen over mylife OmniPod.

Bekijk de video’s op YouTube

De eerste insulinepatchpomp zonder infuussets

Het mylife OmniPod-insulinemanagementsysteem is een totaal nieuwe manier van insulinepomptherapie. De Pod wordt direct op de huid aangebracht en er lopen geen slangen tussen beide apparaten. Dit geeft u meer vrijheid in uw dagelijks leven.

Klein, lichtgewicht en waterdicht: de Pod

Met een gewicht van slechts 25 gram en een hoogte van 1,45 cm is de Pod lichtgewicht en discreet - u merkt nauwelijks dat u een insulinepomp draagt. De Pod is waterdicht, dus u hoeft niet te denken aan het loskoppelen en opnieuw aansluiten van de Pod als u gaat douchen of zwemmen.

Intuïtief en gemakkelijk in het gebruik

2 onderdelen, meer heeft u niet nodig voor insulinepomptherapie: de Pod en de PDM. Door het innovatieve ontwerp van de Pod kunt u het apparaat al na enkele stappen in gebruik nemen. De PDM begeleidt u in enkele gemakkelijke stappen door het installatieproces en geeft achtergrondinformatie die uw behandeling ondersteunt.

Geautomatiseerd en vrijwel pijnloos inbrengen van de canule

De PDM begeleidt u stap voor stap bij het vervangen van uw Pod. Als u de Pod op uw lichaam heeft aangebracht, wordt de canule automatisch ingebracht, nadat u de knop op de PDM heeft ingedrukt. Het inbrengen gaat bliksemsnel en verloopt zo dat de canule altijd op een gelijke diepte terechtkomt, onder een gelijke hoek.

Geïntegreerde bloedglucosemeter

Doordat de bloedglucosemeter in de PDM geïntegreerd is, hoeft u minder apparaten mee te nemen. Op basis van uw huidige bloedglucosewaarde kan een voorstel voor een bolus worden gedaan.

OmniPod is een geregistreerd handelsmerk van Insulet Corporation.