mylife OmniPod

De infuussetloze insulinepatchpomp

Klik op de voordelen in de afbeelding om meer te weten te komen over mylife OmniPod.

Bekijk de video’s op YouTube

De eerste infuussetloze insulinepatchpomp

Het mylife OmniPod-insulinemanagementsysteem is een nieuwe vorm van insulinepomptherapie. De Pod wordt direct op de huid aangebracht en er lopen geen infusslangen tussen de Pod en de Persoonlijke Diabetes Manager (PDM), wat pompgebruikers in het dagelijks leven meer vrijheid biedt.

Klein, lichtgewicht en waterdicht1: de Pod

Met een gewicht van slechts 25 gram en een hoogte van maar 1,45 cm is de Pod lichtgewicht en discreet – u merkt nauwelijks dat u een insulinepomp draagt. De Pod is waterdicht1, dus u hoeft niet te denken om het loskoppelen en opnieuw aansluiten van de Pod als u gaat douchen of zwemmen.

Intuïtief en gemakkelijk in het gebruik

Twee onderdelen, meer heeft u niet nodig voor insulinepomptherapie: de Pod en de PDM. Door het innovatieve ontwerp van de Pod kunt u het apparaat al na enkele stappen in gebruik nemen. De PDM begeleidt u in enkele gemakkelijke stappen door het installatieproces en geeft achtergrondinformatie die uw behandeling ondersteunt.

Geautomatiseerd en vrijwel pijnloos inbrengen van de canule

De Persoonlijke Diabetes Manager (PDM) begeleidt u stap voor stap door de eenvoudige instructies voor het vervangen van de Pod. Als u de Pod op uw lichaam aanbrengt, wordt de canule automatisch ingebracht, nadat u de knop op de PDM heeft ingedrukt. De canule wordt vrijwel pijnloos, geautomatiseerd ingebracht en komt daarbij altijd op een gelijke diepte terecht, onder een gelijke hoek.

Geïntegreerde bloedglucosemeter en boluscalculator

De bloedglucosemeter is in de PDM geïntegreerd, dus u hoeft minder apparaten mee te nemen. Op basis van uw huidige BG-waarden kan een voorstel voor een bolus worden gedaan.

1 IPX8: 7,6 meter gedurende max. 60 minuten voor de Pod. De PDM is niet waterdicht.
OmniPod is een geregistreerd handelsmerk van Insulet Corporation.