mylife Software

Oplossing voor therapiemanagement bij diabetes

Intuїtief en gebruikersvriendelijk design voor meer gebruiksgemak
De mylife Software optimaliseert de gebruikerservaring – menu’s, rapporten en instellingen zijn duidelijk, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om doorheen te navigeren.

Identieke interface voor alle gebruikers om communicatie te vereenvoudigen
De interface ziet er voor alle gebruikers hetzelfde uit. Het maakt niet uit of u de professionele of particuliere versie gebruikt. Daardoor kunnen moeiteloos behandelingsdiscussies worden gevoerd, doordat beide partijen toegang hebben tot identieke grafieken en statistieken. Dit is vooral nuttig bij telefonische afspraken.

Compatibel met tal van apparaten voor meer flexibiliteit
De mylife Software is zo ontworpen dat hij werkt bij de volledige reeks apparaten van mylife Diabetescare, en tevens met tal van andere bloedglucosemeters.

Optioneel gebruik van cloud-service voor een betere afstemming op de voorkeuren van de gebruiker
De mylife Software is verkrijgbaar met twee verschillende opties. Gebruikers kunnen zelf beslissen of ze de mylife Software rechtstreeks op hun pc willen installeren of dat ze toegang tot de mylife Software willen via de mylife Cloud.

Mogelijkheid tot het delen van gegevens om het therapiemanagement gemakkelijker te maken
De mylife Cloud biedt diabetesbehandelaars de mogelijkheid om hun patiënten uit te nodigen tot het delen van gegevens. Als patiënten hun gegevens delen met hun diabetesbehandelaar, dan kijken ze allebei naar exact dezelfde informatie.

Compatibiliteit van het apparaat
De mylife Software is zo ontworpen dat hij niet alleen werkt bij de volledige reeks apparaten van mylife Diabetescare, zoals mylife YpsoPump, mylife OmniPod, mylife Unio en mylife Pura, maar ook met tal van andere bloedglucosemeters, zoals FreeStyle®, Contour™, OneTouch®, Accu-Chek® en Rightest™ GM.

mylife App

Alle gegevens snel bij de hand

Therapiemanagement onderweg

  • Eenvoudige draadloze gegevensoverdracht via Bluetooth naar de mylife App
  • Geïntegreerde en gebruiksvriendelijke boluscalculator met ‘insulin-on-board’-functie (IOB)
  • Weergave van de laatste waarden waaronder bloedglucosewaarde, bolus, basaalsnelheid en IOB voor een helder therapieoverzicht
  • Mogelijkheid tot handmatige gegevensinvoer en mylife Cloud-synchronisatie
  • Compatibel met iOS- en Android-apparaten

mylife Cloud

Veilig, snel en gemakkelijk

Dankzij de mylife Cloud is synchronisatie van gegevens tussen de patiënt en de diabetesbehandelaar eenvoudiger dan ooit. Diabetesbehandelaars kunnen hun patiënten uitnodigen om gegevens direct vanuit de mylife Software te delen.

Hierdoor kan de diabetesbehandelaar de patiëntgegevens synchroniseren en tijdens afspraken meer tijd besteden aan therapiemanagement.

De mylife Software biedt gebruikers de keuze of ze hun therapiegegevens in de mylife Cloud of direct op hun eigen pc willen opslaan. Uw gegevens, uw keuze.

Disclaimer: FreeStyle®, Contour™, OneTouch®, Accu-Chek® en Rightest™ zijn handelsmerken van de desbetreffende registratiehouders