Geïnspireerd door gebruikers –
ontworpen voor u.

mylife Unio

Gegevensbeheer

USB port

De mylife Unio is compatibel met verschillende onafhankelijke programma’s voor gegevensbeheer. De communicatie en vervolgcontroles met uw patiënten verlopen zoals u gewend bent: met gemakkelijk te configureren, duidelijke overzichten voor de voorlichting aan uw patiënt.

De mylife Unio-bloedglucosemeter heeft een echte USB-poort en is compatibel met mylife Software. Door de USB-plug and play-functionaliteit, heeft u alleen een mini-USB-kabel nodig voor de overdracht van gegevens naar andere apparaten.

mylife Software is een oplossing voor therapiemanagement die goed past bij de leefstijl van mensen die steeds onderweg zijn. De software heeft een intuïtief en gebruikersvriendelijk ontwerp, trendverslagen en belangrijke statistieken, voor een beter overzicht, en is compatibel met alle apparaten van mylife Diabetescare, zoals de bloedglucosemeters mylife Unio, mylife Pura en mylife Pura X, mylife OmniPod, mylife YpsoPump en tal van andere apparaten, voor meer flexibiliteit. mylife Software zorgt voor een flexibele gegevenstransfer, voor betere analyse. Download mylife Software via www.mylife-diabetescare.nl/software


 

Vrijwaring: De hier genoemde handelsmerken van derden zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.