mylife Unio

Geïnspireerd door gebruikers – ontworpen voor u

Wij vroegen diabetespatiënten wat zij als de ideale bloedglucosemeter beschouwen. Op grond van hun verzoeken en suggesties ontwikkelden wij mylife Unio – een patiëntgerichte bloedglucosemeter die tegemoet komt aan de behoeften van gebruikers. Geïnspireerd door gebruikers – ontworpen voor u. 

In ieder detail is rekening gehouden met de behoeften van diabetespatiënten: een discrete, hoogwaardige bloedglucosemeter die intuïtief te bedienen is, hygiënische hantering van teststrips mogelijk maakt en beschikt over een prikpen voor een comfortabele manier van bloedprikken – allemaal gecombineerd in een geraffineerde etui. Hierdoor is mylife Unio voor uw patiënten een optimale begeleider voor iedere dag: thuis, op het werk of onderweg.

De feedback van gebruikers van een doorlopend onderzoek1 onder meer dan 740 patiënten toont aan dat we tegemoet kwamen aan de behoeften van gebruikers: de totale tevredenheid over mylife Unio haalt de 97 %. Meer dan 93 % van ondervraagden beoordeelde het aanbrengen van het bloedmonster en het formaat van de meter van mylife Unio als “heel goed” of “goed”, het ontwerp van de meter en de betrouwbaarheid behaalden 98 % aan vertrouwen. Ongeveer 93 % van de patiënten beoordeelde het vrijwel pijnloos prikken van de mylife AutoLance als “heel goed” of “goed”.

1 Onderzoek Ypsomed GmbH, patiënten die mylifeUniogebruikten, Duitsland in 03-2016. Gegevens beschikbaar.